Antena 3 CNN Actualitate Locale L-ați văzut? Băiat de 9 ani din Iași, dat dispărut. Familia și poliția cer ajutorul populației

L-ați văzut? Băiat de 9 ani din Iași, dat dispărut. Familia și poliția cer ajutorul populației

Ștefan Agape, un băiat de 9 ani din municipiul Iași, a fost dat dispărut de familie după ce a plecat de acasă și nu a mai revenit. Dacă îl vedeți, sunați la numărul de urgență 112.

L-ați văzut? Băiat de 9 ani din Iași, dat dispărut. Familia și poliția cer ajutorul populației
de Andreea Ştefan    |    31 Aug 2022   •   13:47

Update, ora 14:00: La data de 31 august a.c., minorul a fost găsit, pe raza municipiului Iași.

Poliţiştii ieşeni caută un minor, de 9 ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că, la data de 29 august a.c.,  fiul său, AGAPE ȘTEFAN, în vârstă de 9 ani a plecat de la domiciliul, din municipiul Iași și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorului: înălţime 1,45 m, 40 de kilograme, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri, față rotundă, prezintă o cicatrice pe nas.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu tricou negru și pantaloni lungi tip jeans, fiind încălțat cu pantofi sport negri.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

×
Subiecte în articol: baiat disparut Iași
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close