Antena 3 CNN Actualitate Locale "Este şocat, nu mai doarme de durere" | Un adolescent a fost snopit în bătaie cu bolobocul de un bărbat, în faţa unui liceu din Constanţa

"Este şocat, nu mai doarme de durere" | Un adolescent a fost snopit în bătaie cu bolobocul de un bărbat, în faţa unui liceu din Constanţa

Scena violente în faţa unui liceu din Constanta, acolo unde un bărbat a bătut cu bolobocul un tânăr care intervenise să împace doi colegi care se certau.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Apr 2024   •   19:09

Inițial s-a crezut că a fost doar un tânăr agresat, pentru că doar el a depus plângere la poliție, însă martorii de la fața locului spun că este posibil să fi fost doi tineri bătuți de către individul care a venit înarmat cu un boloboc.

Inițial, tânărul care a depus reclamație la poliție spune că el a mers să îi împace pe doi prieteni care ar fi avut un oarece conflict. Ei bine, lucrurile s-au schimbat pe parcurs și iată că în cele din urmă tatăl unuia dintre băieți a venit și l-a bătut.

L-a lovit cu polobocul de mai multe ori, chiar și în zona capului. Acum, tânărului pur și simplu îi este teamă și să doarmă atunci când se află acasă.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu leziunile suferite de adolescent după ce a fost bătut cu bolobocul de tatăl unui coleg.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În plus, victima s-a deplasat la o unitate medicală, acolo unde i s-au făcut și radiografii. A depus plângere la poliție și urmează să vedem ce se va întâmpla, pentru că a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe.

Așadar, rămâne de văzut ce măsuri se vor lua împotriva agresorului.

"M-a anunțat nepotul când era deja la Secția 5 şi m-am dus și l-am luat de acolo. L-am văzut cum era bătut și lovit la cap. Este şocat. Noaptea nu doarme are dureri, nu doarme că îi e frică că dacă vine și îl omoară. Dacă nu intervenea băiatul acela îl lovea în creștetul capului, îl lăsa lat acolo", a spus pentru Antena 3 CNN,  bunica băiatului agresat.

 

 

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close