Antena 3 CNN Actualitate Locale Băieţelul de 11 ani din Brașov căutat cu disperare de părinții lui a fost găsit

Băieţelul de 11 ani din Brașov căutat cu disperare de părinții lui a fost găsit

Băieţelul de 11 ani din Brașov care a fost dat dispărut vineri de părinţii lui a fost găsit. Camerele de supraveghere din oraș l-au surprins pe puști în timp ce se plimba pe străzi.

Băieţelul de 11 ani din Brașov căutat cu disperare de părinții lui a fost găsit
Sursa foto: brasov.net
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2021   •   20:51

UPDATE:

În urma mediatizării, băiatul de 11 ani, dat dispărut de părinții lui, a fost găsit Copilul care a plecat de la școală vineri, în jurul prânzului, a fost găsit teafăr.

Părinții micuțului au alertat poliția după ce au realizat că băiatul nu a mai ajuns acasă după orele de curs.

Odată anunțată dispariția, oamenii legii au pornit căutările. Camerele de supraveghere din oraș l-au surprins pe puști în timp ce se plimba pe străzi. În această misiune a fost adus și un câine de urmă.

Într-un final, polițiștii au reușit să îl găsească și să îl incredințeze familiei. Oficialii IPJ Brașov spun că băiatul nu a fost victima unei infracțiuni.

Ştirea iniţială:

Copilul ar fi stat la toate cursurile, iar la ora 13.30 ar fi plecat spre casă. Pentru că nu a mai ajuns la domiciliu, părinții lui s-au panicat și au alertat Poliția.

Dispariția minorului a fost anunţată vineri, la ora 15.30, chiar de tatăl băiatului.

Potrivit jurnaliştilor de la brasov.net, copilul are următoarele semnalmente: înălțime 1,55 metri, greutate aproximativ 45 de kilograme, constituție slabă, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, fără semne particulare vizibile, prezintă o pată din naștere pe piciorul drept, în zona coapsei.

La momentul plecării acesta purta un fes de culoare neagră, adidași de culoare verde, cu talpă groasă și era îmbrăcat cu geacă de culoare verde închis, model sport, cu glugă, pantaloni de culoare galben muștar, bluză de culoare bej și un hanorac de culoare verde.

Minorul nu are asupra sa bunuri și telefon mobil.

Cei care au informații care ar putea duce la găsirea băiatului dispărut sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

 

×
Subiecte în articol: Brașov copil disparut şcoală
Parteneri
Accident feroviar grav în gara din Galați!
x close