Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat electrocutat în gara Buzău, după un selfie pe vagonul de tren. A fost solicitat un elicopter SMURD

Băiat electrocutat în gara Buzău, după un selfie pe vagonul de tren. A fost solicitat un elicopter SMURD

Băiat electrocutat în gara Buzău, după un selfie pe vagonul de tren. A fost solicitat un elicopter SMURD
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Apr 2019   •   14:34

Un adolescent în vârstă de 16 ani din localitatea buzoiană Glodeanu Siliştea, elev la un liceu din Buzău, a suferit miercuri un traumatism prin cădere şi arsuri de gradul 3 pe 70% din corp, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău şi s-a electrocutat de liniile de înaltă tensiune.

Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, adolescentul a fost adus în stare gravă la UPU Buzău.

„Acesta a suferit un traumatism prin cădere de la o înălţime de trei metri, arsuri de gradul 3, în zona toracelui, abdomenului, membrelor superioare şi inferioare prin electrocutare, fiind transferat de urgenţă la un spital din Bucureşti”, a declarat sursa citată.

Martorii oculari susţin că băiatul s-ar fi urcat pe un vagon dezafectat pentru a-şi face un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări a liniilor de înaltă tensiune. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close