Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 17 ani şi-a înjunghiat colegul de clasă, pe o stradă din Sibiu, apoi a fugit. Martorii au sunat la 112

Un băiat de 17 ani şi-a înjunghiat colegul de clasă, pe o stradă din Sibiu, apoi a fugit. Martorii au sunat la 112

Un adolescent de 17 ani şi-a înjunghiat colegul de clasă, în urma unui conflict pe o stradă din Sibiu. Victima a ajuns la spital.

Un băiat de 17 ani şi-a înjunghiat colegul de clasă, pe o stradă din Sibiu, apoi a fugit. Martorii au sunat la 112
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    16 Dec 2022   •   20:43

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Județean Sibiu, între cei doi elevi ar fi avut loc un conflict spontan, la scurt timp după ce au părăsit unitatea de învățământ.

Ajunşi pe str. Pietrarilor, elevul de 17 ani şi-a înjunghiat colegul, apoi a fugit de la locul faptei. Potrivit martorilor, băiatul a fost tăiat cu un cuțit în zona spatelui.

„Băiatul a ajuns pe picioarele lui pe strada Teclu, cerându-ne ajutorul să sunăm la 112. El nu își mai găsea telefonul mobil, de aceea a venit aici", spun martorii care au sunat la 112, notează oradesibiu.ro.

Victima a fost găsită de poliţişti pe stradă, în stare conștientă. 

”Din primele investigații efectuate, poliţiştii de investigații criminale alături de cei din cadrul Biroului Siguranță Şcolară au stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 17 ani, este elev al unui liceu tehnologic din municipiul Sibiu, iar plaga înjunghiată a fost provocată prin înțeparea cu un cuţit, bănuit de această faptă fiind un coleg de clasă”, a transmis, vineri, IPJ Sibiu.  

Victima a fost transportată la Spitalul Luther Sibiu, acolo unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Presupusul agresor, în vârstă de 17 ani, se află în custodia poliţiştilor de la investigații criminale.

Cercetările în acest dosar continuă.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close