Antena 3 CNN Actualitate Locale "Băiatul meu, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat, acum o fac definitiv" | Mesaj de adio lăsat de un director de şcoală, de 37 de ani, pentru copil

"Băiatul meu, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat, acum o fac definitiv" | Mesaj de adio lăsat de un director de şcoală, de 37 de ani, pentru copil

Un director de şcoală în vârstă de 37 de ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu două TIR-uri, vineri seara, în localitatea vrânceană Pufești.

"Băiatul meu, te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat, acum o fac definitiv" | Mesaj de adio lăsat de un director de şcoală, de 37 de ani, pentru copil
Sursa foto: viata-libera.ro
de Georgiana Adam    |    18 Mar 2023   •   13:41

Nu se ştie deocamdată dacă accidentul a fost sau nu premeditat, însă bărbatul şi-a anunţat fosta soţie înainte de tragedie, spunându-i de gândurile negre pe care le avea.

Mașina la volanul căreia se afla Cristian Stănilă, în vârstă de 37 de ani, director al Școlii Gimnaziale "Iorgu Iordan" din Tecuci, a fost strivită de două autocamioane DN2 - E85, după ce ar fi pătruns pe contrasens, informează Poliţia Vrancea.

Martorii spun că şoferul maşinii ar fi făcut o manevră neregulamentară de depăşire, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în coliziune cu un autotren înmatriculat în Turcia. 

Șoferul celuilalt TIR, pentru a evita coliziunea, a tras dreapta de volan şi s-a răsturnat. În urma impactului extrem de violent, șoferul autoturismului a murit pe loc, echipajele de urgență neputând face nimic pentru a-l salva.

Citeşte şiEl este Cristian, directorul de şcoală mort la 37 de ani în accident. În urmă cu un an îi lăsa un mesaj de adio fiului său

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Vineri, la ora 18:00, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85, intersecţia Ciorani cu Pufeşti, cu un autoturism şi două tiruri implicate. 

La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ de urgenţă tip B2, un echipaj SMURD de prim-ajutor şi un echipaj de descarcerare. 

La accident se identifică trei victime: doi cetăţeni turci, şoferii tirurilor implicate, conştienţi, care nu au necesitat îngrijiri medicale. 

Şoferul autoturismului implicat, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au făcut posibilă această tragedie, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit viata-libera.ro.

Directorul mort, mesaj de adio pentru fiul său, în urmă cu un an

Ciudat este că, în urmă cu un an, bărbatul, director de şcoală, posta pe pagina sa de Facebook un mesaj de rămas bun pentru fiul său.

"Dragul meu băiat... te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv pentru o lume fără suferință...

Nu am fost în stare să fiu un tată bun pentru tine... Mami o să aibă grijă de tine și tati o să te vegheze de sus de la îngeri pentru tot restul vieții....

Te iubesc dragul meu băiat!!!", era mesajul postat atunci de Cristian. 

Prietenii s-au îngrijorat atunci și au dat alarma, iar ulterior profesorul s-a justificat că i-ar fi fost spart contul.

×
Subiecte în articol: accident Vrancea Cristian Stănilă
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close