Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiețel de șapte ani, aflat în excursie, rătăcit în Braşov. S-a jucat în Piaţa Sfatului până a observat o femeie că e singur

Băiețel de șapte ani, aflat în excursie, rătăcit în Braşov. S-a jucat în Piaţa Sfatului până a observat o femeie că e singur

Un copil în vârstă de șapte ani, aflat într-o excursie în Braşov împreună cu un grup mai mare, s-a rătăcit de însoţitori şi a rămas la joacă împreună cu un alt copil, în Piaţa Sfatului.

Băiețel de șapte ani, aflat în excursie, rătăcit în Braşov. S-a jucat în Piaţa Sfatului până a observat o femeie că e singur
Sursa foto: Jandarmeria Brașov/Facebook
de Silvia Preda    |    31 Oct 2023   •   23:17

"Astăzi, echipajul de jandarmi aflat în misiune în centrul istoric al municipiului Brașov, a fost sesizat de o femeie cum că fiul acesteia se joacă de zeci de minute cu un băiețel care nu pare a fi însoțit de vreun adult.

În momentul în care a fost întrebat cu cine se află la plimbare, minorul s-a panicat, a început să plângă și le-a spus jandarmilor că s-a pierdut de grupul cu care se afla în excursie.

Băiețelul de 7 ani a știut să le răspundă colegilor noștri la toate întrebările, spunându-le concret locul unde este cazat. S-a luat imediat legătura cu recepția hotelului, care la rândul său a putut lua legătura cu responsabilul grupului, ulterior acesta contactându-i pe jandarmi", scrie pe Facebook Jandarmeria Brașov.

Copilul a fost ajutat de jandarmi să-și găsească grupul cu care se afla în excursie

"Ajunși la locul stabilit de întâlnire, minorul a fost predat în siguranță, dar nu înainte ca jandarmii să le pună în vedere adulților, faptul că în această perioadă orașul este aglomerat și că o secundă de neatenție este suficientă ca astfel de întâmplări nefericite să aibă loc.

Remarcăm în acestă întâmplare că pentru jandarmi au fost deosebit de importante informațiile pe care băiatul a știut să le furnizeze, scurtându-se mult timpul de așteptare și implicit de rezolvare a problemei", informează, marţi seară, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov.

⚠️Un copil rătăcit în Piața Sfatului a fost ajutat de jandarmi să-și găsească grupul cu care se afla în excursie în...

Publicată de Jandarmeria Brașov pe Marţi, 31 octombrie 2023

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close