Antena 3 CNN Actualitate Locale Un balcon din Brăila, devenit viral pe internet, a ajuns obiectiv turistic. Iată ce este deosebit la el

Un balcon din Brăila, devenit viral pe internet, a ajuns obiectiv turistic. Iată ce este deosebit la el

Un balcon din Brăila, devenit viral pe internet, a ajuns obiectiv turistic. Zeci de persoane se fotografiază zilnic în dreptul lui.

Un balcon din Brăila, devenit viral pe internet, a ajuns obiectiv turistic. Iată ce este deosebit la el
Sursa foto: Facebook/ Costel Patrascan
de Alexandra Axinia    |    30 Mai 2023   •   14:10

Imaginea cu balconul a fost publicată la începutul lunii mai de caricaturistul Costel Pătrășcan pe pagina sa de Facebook. După ce a devenit vedetă de internet, balconul are acum parte și de vizitatori.

Un grup de elevi s-a fotografiat în dreptul celebrului balcon, de pe o clădire aflată pe strada Unirii din Brăila. Se pare că imobilul este proprietate privată, la parter funcționează o casă de amanet şi un sex shop, iar la etaj nu locuiește nimeni.

„Este un grup de elevi de la un liceu din Râmnicu Sărat, care a ajuns în Brăila și și-a dorit să vadă și balconul fără ușă și podea. Este o curiozitate care stârnește râsul, amuzamentul vizitatorilor și nu este un lucru rău.

Deși este absurd și inutil, acest balcon poate fi un cârlig din punct de vedere turistic pentru Brăila. Consider că tot ceea ce stârnește râsul are și beneficii. De exemplu, a putea fi o clădire a lucrurilor inutile, a absurdităților, care poate atrage mulți turiști”, spune Costel Pătrăşcan, unul dintre cei mai apreciați caricaturiști din România.

Citește și: Un premier european faţă în faţă cu micii româneşti: Ce reacţie a avut demnitarul

Postarea a devenit virală pe internet și a strâns foarte multe comentarii de la oameni, unii amuzați, alții care încearcă să găsească o explicație: 

"Deci Julieta a murit prin... prăbușire"

"Este real? Care sunteți din Brăila îmi răspundeți, vă rog! Că râd de m-am înnecat și mă gândesc că este doar o glumă..... că doar nu o fi vreun Super-Dorel la mijloc"

"Noroc cu balcon din ăsta, că nu mai trebuie Rapunzel să-și coboare părul"

×
Subiecte în articol: balcon imagini virale Brăila
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close