Antena 3 CNN Actualitate Locale Balconul unui român a devenit viral pe internet datorită decorului său ieșit din comun. Nu ai cum să nu îl observi

Balconul unui român a devenit viral pe internet datorită decorului său ieșit din comun. Nu ai cum să nu îl observi

Balconul unui apartament a devenit viral pe rețelele de socializare datorită modului nonconformist de decorare, care atrage toate privirile trecătorilor.

Balconul unui român a devenit viral pe internet datorită decorului său ieșit din comun. Nu ai cum să nu îl observi
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Ian 2024   •   18:27

Proprietarii de apartamente cu baloane leg să decoreze și această parte a locuinței, mai ales dacă suprafața nu este închisă cu geamuri. Unii ales să își decoreze balconul cu plante decorative, alți apelează la o măsuță de cafea.

Există și persoane cu o imaginație mai greu de înțeles pentru restul persoanelor.

Locatarul unui bloc a decis să-i inducă în eroare pe toți, punându-și pe balcon două ciori decorative, despre care mulți au crezut că sunt reale și că au intrat singure în balcon.

Un trecător a considerat comic acest context, așa că a fotografiat ciorile din balcon și a postat imaginea pe Instagram, unde a primit peste 300 de aprecieri. Unul dintre comentarii pare să aducă la acest tip de decor. 

Acesta din urmă a explicat că respectivele păsări au o anumită utilitate: "Mi s-a părut ciudat când am văzut ciorile astea de plastic în Germania, dar chiar sunt utile la ținut porumbeii departe".

 

 

×
Subiecte în articol: amenajare balcon poze internet
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close