Antena 3 CNN Actualitate Locale „Balena Albastră”, un joc extrem de periculos. Mai mulţi elevi au venit la şcoală tăiați cu lama pe brațe

„Balena Albastră”, un joc extrem de periculos. Mai mulţi elevi au venit la şcoală tăiați cu lama pe brațe

„Balena Albastră”, un joc extrem de periculos. Mai mulţi elevi au venit la şcoală tăiați cu lama pe brațe
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Mar 2017   •   13:18

Poliţiştii din Argeş au efectuat verificări, miercuri, în cazul unor elevi care şi-au provocat leziuni superficiale pe braţe.

Poliţiştii au fost sesizaţi de conducerea unităţii de învăţământ că cinci eleve le-au arătat colegilor nişte leziuni superficiale pe care şi le provocaseră acasă, iar patru colegi le-au imitat, scrijelindu-se pe braţe cu lama unei ascuţitori, scrie Agerpres.

Elevii care şi-au provocat leziuni pe braţe au acţionat din teribilism, încercând să demonstreze că şi ei sunt implicaţi în jocul cunoscut sub numele de „Balena albastră”, potrivit primelor concluzii ale verificărilor efectuate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

Copiii au primit consiliere psihologică şi le-au fost informate familiile.

„Facem apel către toţi factorii implicaţi, instituţii ale statului, cadre didactice şi părinţi, să ia măsurile necesare pentru ca astfel de evenimente să nu se mai repete. (...) Vom face şedinţe cu părinţii în tot judeţul, pentru a-i informa despre acest fenomen”, a spus inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close