Antena 3 CNN Actualitate Locale Bancomat aruncat în aer, în timp ce suspecții erau filați de poliție, în Constanța

Bancomat aruncat în aer, în timp ce suspecții erau filați de poliție, în Constanța

Un bancomat a fost aruncat în aer la Pavilionul Expozițional din Constanța, clădire aflată la intrarea în stațiunea Mamaia, în timp ce suspecții erau filați de poliție.

de Andreea Ştefan    |    29 Noi 2022   •   08:54

Suspecții, un bărbat și o femeie, au fost deja prinși de poliție.

Ei erau filați, erau urmăriți și polițiștii bănuiesc că au dat o lovitură asemănătoare și în urmă cu 10 zile în comuna Castelu, din județul Constanța, unde un alt bancomat a sărit în aer.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că în bancomatul respectiv se afla suma de peste 100.000 de lei.

Reprezentanții unității bancare vor comunica suma totală aflată în bancomat înainte de producerea exploziei, spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

---

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. 

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

×
Subiecte în articol: bancomat Constanța
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close