Antena 3 CNN Actualitate Locale Bancomat aruncat în aer, chiar în clădirea Poliției Locale din Castelu, județul Constanța

Bancomat aruncat în aer, chiar în clădirea Poliției Locale din Castelu, județul Constanța

Un bancomat din comuna Castelu, județul Constanța, aflat chiar în sediul Poliției Locale, a fost spart noaptea trecută, autorii apelând la explozibil pentru a distruge aparatul.

de Mia Lungu    |    18 Noi 2022   •   10:15

Bancomatul era montat chiar lângă sediul Primăriei și în clădirea care găzduiește două camere ale Poliției Locale din comuna Castelu.

Hoții nu au fost găsiți încă si sunt cautati de zeci de forțe de intervenție, inclusiv trupe antitero cu câini de urmă. In bancomat erau peste 100.000 de lei.

 

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii.

Potrivit Surselor Antena 3, încă nu se știe câți bani se aflau în bancomat. Totodată, se pare că aparatul era amplasat în clădirea Poliției Locale localitate, iar camere de supraveghere nu ar exista în imediata apropiere.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close