Antena 3 CNN Actualitate Locale O bandă de hoți înarmați cu tupeu și măști a jefuit timp de 16 ore "Cartierul bogaților" de lângă București | Intrușii nu s-au ferit de camerele de supraveghere

O bandă de hoți înarmați cu tupeu și măști a jefuit timp de 16 ore "Cartierul bogaților" de lângă București | Intrușii nu s-au ferit de camerele de supraveghere

O zonă din apropiere de București, cunoscută drept "Cartierul bogaților", a devenit țintă pentru niște hoți profesioniști care au învățat să nu lase urme comune.

de Radu Tiliță    |    22 Dec 2023   •   15:16

Infractorii vizează și jefuiesc zeci de case și mașini. 

Locuitorii sunt cu nervii la pământ, în condițiile în care lipsa indiciilor face ca ancheta polițienească să bată pasul pe loc.

"În noaptea de 21 decembrie, trei bărbați au intrat în acest cartier rezidențial din localitatea Tunari și au verificat fiecare mașină în parte. Unele vehicule erau descuiate, așa că au reușit să sustragă mai multe sume de bani, precum și alte obiecte personale de valoare.

Hoții au venit pregătit și au lucrat ca la carte. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum bărbații au glugi pe cap, măști pe fețe, dar și mănuși specifice muncitorilor pe șantiere.

Mănușile, deși voluminoase, i-au ajutat să nu lase amprente.

Hoții au furat în Tunari de la ora 13 la 5 dimineața

Pentru polițiștii chemați la fața locului, absența impresiunilor digitale a fost o surpriză neplăcută.

Pe de altă parte, hoții au dat dovadă și de tupeu: mizând, probabil, pe faptul că fețele lor sunt ascunse de măști,  aceștia nu s-au ferit de camerele de supraveghere.

Nu i-a descurajat nici măcar faptul că foarte mulți oameni erau acasă la acea oră.

Seria jafurilor a început în jurul orei 13:00 și la a continuat până în jurul orei 5 dimineața dimineții.

Acum, speranțele polițiștilor se leagă de analiza imaginilor recuperate de pe camerele de supraveghere, a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Radu Tiliță.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close