Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care a cumpărat 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat cu rezervorul la ieșirea din benzinărie

Un bărbat care a cumpărat 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat cu rezervorul la ieșirea din benzinărie

Goana după combustibil a făcut ca mulţi şoferi panicaţi să nu mai ţină cont de toate normele de siguranţă. Cum era de aşteptat, incidentele nu au întârziat să apară.

Un bărbat care a cumpărat 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat cu rezervorul la ieșirea din benzinărie
Sursa foto: Pressalert
de Alexandra Dima    |    10 Mar 2022   •   16:25

O mașină care transporta un rezervor cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat chiar la ieșirea dintr-o stație de carburanți din Tecuci. Şoferul îşi făcuse supra-plinul, speriat de zvonurile privind dublarea prețurilor și raționalizarea combustibilului.

Din păcate pentru tecuceanul panicat, rezorvorul umplut i s-a răsturnat din maşină. Tot combustibilul s-a vărsat pe șosea și la fața locului au fost chemați pompierii. Aceștia s-au asigurat că în zonă nu izbucnește un incendiu și au curățat șoseaua. 

Polițiștii și inspectorii ISU verifică acum dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil, scrie Pressalert.

100 de echipe ale ANAF verifică piața carburanților, anunță ministrul Finanțelor

100 de echipe ale ANAF vor verifica în toată țara creșterea „nejustificată” a prețurilor la carburanți, a anunțat astăzi ministrul Finanțelor, Adrian Câciu. 

Echipele DGAF, alături de comisari din cadrul ANPC și reprezentanți ai Consiliului Concurenței, vor verifica întreg lanțul comercial, adică atât stațiile de vânzare a carburanților, cât și distribuitorii en-gros, antrepozitele fiscale, precum și companiile implicate.

×
Subiecte în articol: Tecuci motorina accident
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close