Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 72 de ani, prins cu droguri în scara unui bloc din Bacău | "Unele lucruri chiar nu pot fi înțelese niciodată!"

Bărbat de 72 de ani, prins cu droguri în scara unui bloc din Bacău | "Unele lucruri chiar nu pot fi înțelese niciodată!"

Un bunic din Bacău, în vârstă de 72 de ani, a fost prins de jandarmi cu substanțe interzise asupra lui. Bătrânul a fost descoperit cu pachetul cu droguri în scara unui bloc și le-ar fi spus jandarmilor că nu știe exact ce conține.

de Gabriela Mladin    |    Andreea Gelatu    |    14 Mar 2024   •   08:59

Totul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 22.00, când jandarmii din cadrul Inspectoratului din Bacău, în timp ce se aflau în serviciu, în zona stadionului din municipiu, au observat doi bărbaţi care, la vederea jandarmilor, au încercat să fugă.

Unul dintre ei a fost prins de jandarmi în scara unui bloc, respectiv bărbatul de 72 de ani. În urma verificărilor, au fost descoperite asupra lui şase pliculeţe care conţineau resturi vegetale cu miros înţepător, susceptibile a fi substanţe interzise.

Bătrânul le-ar fi spus jandarmilor că cineva i-ar fi dat pachetul şi că nu ştie exact ce conţine, dar crede că este vorba despre droguri. 

Bărbatul apare în evidenţele poliţiei cu antecedente penale.

Jandarmii au confiscat pliculeţele cu resturile vegetale pe care le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către Biroul pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Bacău.

"Unele lucruri chiar nu pot fi înțelese niciodată!"

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne au publicat o postare pe pagina de Facebook prin care trag un semnal de alarmă în urma acestui caz, într-un mod satiric.

"Nu sunt prafuri de la mama mare, dar sunt ierburi de la bunicu.

Cam așa se rezumă.

  • 72 de ani.
  • Doi copii
  • Un nepot

Tată, bunic și o cantitate de hașiș găsită de jandarmi asupra lui.

Dacă va fi găsit vinovat, ar candida la cel mai în etate distribuitor de substanțe halucinogene.

Unele lucruri chiar nu pot fi înțelese niciodată!

P.S. Cea mai în etate persoană cercetată pentru trafic de droguri este o femeie de 87 de ani, aflată în acest moment sub control judiciar", se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a MAI.

Nu sunt prafuri de la mama mare, dar sunt ierburi de la bunicu. Cam așa se rezumă. - 72 de ani. - Doi copii - Un...

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 13 martie 2024

×
Subiecte în articol: batran droguri Bacău
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close