Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce poveste a inventat în faţa instanţei un şofer băut care a făcut accident cu o prostituată în Cluj

Ce poveste a inventat în faţa instanţei un şofer băut care a făcut accident cu o prostituată în Cluj

Cu gândul la relaxare, un bărbat de 40 de ani din Cluj, a deviat de la planul inițial de a repara un bec la maşină şi s-a împrietenit pe drum cu o prostituată. Din păcate, călătoria celor doi s-a terminat brusc şi tragic. El a ajuns după gratii şi ea a fost internată la spital cu răni grave.

Ce poveste a inventat în faţa instanţei un şofer băut care a făcut accident cu o prostituată în Cluj
Sursa foto: Agerpres
de Claudia Popovici    |    10 Iun 2021   •   18:47

Accidentul a avut loc luni, la orele amiezii, la marginea localității Nima, judeţul Cluj

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Aluniș aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a decis să meargă cu mașina la un service pentru a schimba un bec.

Pe drum însă, în zona pădurii dintre Nima şi Buneşti atenţia i-a fost atrasă de două tinere prostituate. Dornic de câteva clipe de extaz bărbatul a făcut o schimbare de plan care l-a dus direct după gratii.

Potrivit Dejeanul.ro, bărbatul a oprit şi a luat în maşină una din prostituate, o femeie în vârstă de 30 de ani. Perspectiva aventurii amoroase i-a distras rapid atenţia de la volan şi imediat cum a pătruns pe DN1C, la mai puţin de 1 kilometru, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma impactului, şoferul nu a pățit nimic. Femeia însă, s-a ales cu răni grave şi fracturi. Potrivit medicilor, aceasta are nevoie de cel puțin 80 de zile de îngrijiri medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Miercuri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.
 

×
Subiecte în articol: accident Cluj prostituata sofer alcool
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close