Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul snopit în bătaie de prietenul său poliţist în faţa unui club din Bihor: "Mi-a cerut să ne împăcăm. L-am refuzat"

Bărbatul snopit în bătaie de prietenul său poliţist în faţa unui club din Bihor: "Mi-a cerut să ne împăcăm. L-am refuzat"

Au fost scene de groază în fața unui club din Bihor. Un polițist și-a bătut crunt prietenul și a continuat să îl lovească chiar și după ce a leșinat. Ulterior, agentul i-ar fi cerut victimei să se împace ca să nu se facă de râs, dar acesta a refuzat.

Bărbatul snopit în bătaie de prietenul său poliţist în faţa unui club din Bihor: "Mi-a cerut să ne împăcăm. L-am refuzat"
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iul 2021   •   18:40

În imaginile surprinse de un martor se vede cum cei doi se iau la ceartă în fața clubului și după ce se îmbrâncesc, polițistul sare asupra tânărului și îl trântește la pământ. 

În cădere, bărbatul s-a lovit puternic la cap şi a leșinat, moment în care oamenii din jur au sărit să-l ajute. Mai puțin polițistul, care nu s-a mai putut controla, și s-a aruncat asupra victimei, în ciuda faptului că aceasta nu mai mișca, lovind-o cu pumnii, până ce a martorii au reușit să îl oprească.

A doua zi bărbatul a ajuns la spital, unde în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că a suferit un traumatism cranio-cerebral şi s-a ales cu un hematom la nivelul capului, în urma căzăturii.

„Mă doare foarte rău capul, dar în rest sunt bine, deocamdată. Am primit medicamente, iar peste 7 zile trebuie să mă întorc la control”, a mai spus tânărul bătut de polițist.

Mi-a cerut să ne împăcăm. Nu mai ştia nici el de ce şi cum m-a bătut 

Potrivit presei locale, după incident polițistul i-ar fi cerut victimei să se împace şi să nu depună plângere împotriva sa.

„Mi-a zis să ne împăcăm, nu mai știa nici el de ce şi cum m-a bătut. Mi-a zis să nu ne facem de râs, să ajungem să dăm declarații pe la Poliţie”, a mai povestit tânărul care a mers însoțit de părinți la parchet pentru a depune plângere.

Potrivit comisarului şef Fărcuţa, agentul principal Paul Jula nu era în timpul serviciului în seara altercației, fiind în concediu de odihnă.

Mai mult, şefii instituţiei au dispus „efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern”, iar după finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun.

„La nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente”, a mai subliniat comisarul-şef Fărcuţa.

×
Subiecte în articol: club Bihor politist
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close