Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Aiud a plătit o mică avere unor vrăjitoare pentru a scăpa de farmece şi blesteme, însă a rămas cu probleme în dragoste

Un bărbat din Aiud a plătit o mică avere unor vrăjitoare pentru a scăpa de farmece şi blesteme, însă a rămas cu probleme în dragoste

Un bărbat din Aiud, judeţul Alba, le-a dat o mică avere unor tinere, după ce acestea i-au promis că îl scapă de farmece și blesteme.

Un bărbat din Aiud a plătit o mică avere unor vrăjitoare pentru a scăpa de farmece şi blesteme, însă a rămas cu probleme în dragoste
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Cojoianu    |    11 Ian 2023   •   15:51

Bărbatul din Aiud le-a transferat suma de bani, dar apoi, după ce problemele din dragoste au persistat, a mers la Poliţie.

Cele două vrăjitoare, în vârstă de 21, respectiv 17 ani, din Focșani, judeţul Vrancea, au fost reținute pentru 24 de ore.

Tinerele au fost săltate de mascaţi, în urma unor percheziţii, iar ulterior au fost duse în faţa procurorilor pentru a fi audiate.

Vrăjitoarele au făcut, cel mai probabil, şi alte victime, mai ales că postau des anunţuri online în care promiteau românilor răniţi în dragoste că le rezolvă problemele sentimentale.

Ancheta Poliţiei a început pe 12 noiembrie 2022, atunci când bărbatul din Aiud, care plătise aproape 16.000 de lei celor două vrăjitoare, nu a mai suportat şi a depus o plângere.

La data de 10 ianuarie, polițiștii din Aiud, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, au percheziționat locuințele celor două tinere.

Cu ocazia percheziţiilor, anchetatorii au ridicat mai multe probe, iar cele două tinere au fost încătuşate şi acuzate de înşelăciune.

×
Subiecte în articol: Alba vrajitoare blesteme Vrancea Alba Aiud Focșani
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close