Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Aiud a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că și-a abandonat copiii

Un bărbat din Aiud a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că și-a abandonat copiii

Un bărbat din Aiud va sta în închisoare timp de 10 luni, după ce și-a abandonat cei trei copii pe care îi are cu o femeie din Alba.

Un bărbat din Aiud a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că și-a abandonat copiii
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2023   •   22:57

Cei doi foști parteneri au fost împreună timp de nouă ani şi au trei copii. După ce s-au despărțit, femeia l-a dat în judecată pe bărbat pentru că nu a plătit niciodată pensie alimentară. Instanța l-a obligat la plată, însă bărbatul nu s-a conformat.

În fața judecătorilor, acesta a susținut că nu a avut un venit. Pe 24 august, potrivit Alba 24, magistrații Judecătoriei Aiud l-au condamnat pe bărbat la 10 luni de închisoare cu executare pentru abandon de familie.

"Sub aspectul atitudinii subiective a inculpatului în raport de plata pensiei de întreținere către cele 3 persoane vătămate, instanța reține că în cursul urmăririi penale aceasta a recunoscut că nu a efectuat vreo plată cu acest titlu, aspect confirmat și de către reprezentantul legal al persoanelor vătămate, arătând, totodată, că neplata pensiei de întreținere a fost cauzată de lipsa veniturilor", se arată în motivarea instanței.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

Citeşte şi: "L-am abandonat. Mi-a fost frică să nu-mi pierd locul de muncă". O mamă de 24 de ani şi-a lăsat bebeluşul lângă o pubelă, după ce a născut în baie, în Italia

×
Subiecte în articol: Aiud Alba pensie alimentara
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close