Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Alba a murit după ce a fost încătuşat de poliţişti. Era băut și agresiv

Un bărbat din Alba a murit după ce a fost încătuşat de poliţişti. Era băut și agresiv

Un bărbat din Alba, în stare de ebrietate, a murit după ce a fost încătuşat de poliţişti şi dus la spital. Un apel la 112 a anunţat că bărbatul era foarte agresiv.

Un bărbat din Alba a murit după ce a fost încătuşat de poliţişti. Era băut și agresiv
Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    02 Aug 2023   •   12:55

Un apel la 112 a anunţat că un bărbat din Cugir, județul Alba, era extrem de agresiv. Autorităţile au ajuns la faţa locului şi l-au imobilizat, pentru a fi dus de un echipaj medical la spital, fiind într-o stare avansată de ebrietate.

În momentul în care bărbatul a ajuns la unitatea medicală, i s-a făcut rău şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. 

"La data de 1 august, în jurul orei 17,30, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că în interiorul unui apartament din oraş o persoană cu probleme medicale se manifestă agresiv.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir şi un echipaj SMURD, în interiorul apartamentului fiind găsit un bărbat, de 55 de ani, în stare de ebrietate, care se manifesta agresiv verbal şi fizic, motiv pentru care a fost imobilizat şi s-a luat decizia conducerii sale la spital, cu echipajul SMURD", se menţionează în comunicat.

"Potrivit concluziilor medico-legale preliminare, moartea bărbatului a fost neviolentă şi s-a datorat miocarditei", se mai arată în comunicat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: incatusat baut agresiv politisti Alba
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close