Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care amenința un șofer cu cuțitul, prins de jandarmii din Galați. "Explicaţia" agresorului

Un bărbat care amenința un șofer cu cuțitul, prins de jandarmii din Galați. "Explicaţia" agresorului

Un gălățean în vârstă de 32 ani s-a ales cu dosar penal după ce a amenințat cu un cuțit o altă persoană.

Un bărbat care amenința un șofer cu cuțitul, prins de jandarmii din Galați. "Explicaţia" agresorului
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2023   •   09:38

Incidentul s-a petrecut aseară, în Galați, în zona stației de autobuz din Tiglina1.

În jurul orei 23:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice a fost sesizat de către Dispeceratul Secției 2 Poliție Galați că în urma unui apel 112 un participant la trafic a reclamat faptul că șoferul unei mașini aflate în fața sa este amenințat cu un cuțit de un bărbat ce pare agitat.

Echipajul de jandarmerie s-a deplasat imediat în locul indicat de apelant, însă, persoanele implicate în incident nu au fost găsite. 

Pe baza indicațiilor primite de la bărbatul care a făcut sesizarea, jandarmii au observat în stația de autobuz din Tiglina 1 un bărbat care la vederea forțelor de ordine a încercat să se urce într-un autobuz care pleca din stație. 

Persoana în cauză a fost coborâtă din mijlocul de transport în comun, iar în urma controlului corporal prevenitv asupra acesteia, prins de curea, la spate, a fost găsit un briceag cu lama de 10 cm și lungimea totală de 20 cm, despre care acesta susține că îl avea asupra sa pentru a "tăia un salam, o pâine."

Privitor la cele întâmplate, bărbatul în cauză, în vârstă de 32 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a declarat că a traversat strada printr-un loc nepermis, iar un șofer a oprit brusc și i-a atras atenția, fapt care l-a enervat și a scos cuțitul să îl amenințe. 

Persoana care a sesizat incidentul le-a declarat jandarmilor că în timp ce se deplasa pe strada Saturn a observat cum autovehiculul aflat în fața sa frânează brusc, iar un bărbat a venit la geamul șoferului și îl amenință cu un cuțit. Speriat, șoferul amenințat a fugit imediat de la fața locului, iar el  a apelat la 112, se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Galați cutit
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close