Antena 3 CNN Actualitate Locale Replica unui ieşean care a ameninţat cu coasa doi agenţi: "Am văzut doi necunoscuţi deghizaţi în polițiști"

Replica unui ieşean care a ameninţat cu coasa doi agenţi: "Am văzut doi necunoscuţi deghizaţi în polițiști"

Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, s-a ales cu o condamnare de 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj, după ce a ameninţat cu coasa doi agenţi de poliţie pe motiv că a crezut că sunt "necunoscuţi deghizați".

Replica unui ieşean care a ameninţat cu coasa doi agenţi: "Am văzut doi necunoscuţi deghizaţi în polițiști"
de Claudia Popovici    |    25 Sep 2021   •   18:26

Totul a început când bărbatul în vârstă de 70 de ani din Ruginoasa, Iaşi, a amenințat cu o coasă doi agenți din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani, în timp ce se aflau în legală exercitare a atribuțiilor de serviciu, "cauzându-le o stare de temere”, spun anchetatorii ieșeni, citați de presa locală.

La audieri bărbatul a precizat că a recurs la acest gest pentru că a crezut că agenţii sunt deghizați în poliţişti.

Faptele s-au petrecut în februarie 2019, iar acum magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au condamnat pe individ la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj.

Astfel, instanța îl obligă pe inculpat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Primăriei comunei Ruginoasa, fie în cadrul instituțiilor pe care instituția le gestionează.

Sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close