Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Arad a fost jefuit în timp ce îşi scotea pensia de la bancomat. Hoţii au acţionat în plină zi

Un bărbat din Arad a fost jefuit în timp ce îşi scotea pensia de la bancomat. Hoţii au acţionat în plină zi

Un pensionar a fost jefuit de mai mulți bărbați în timp ce își retrăgea pensia de la bancomat. Hoții au fugit cu aproape 3.000 de lei și sunt căutați acum de poliție.

Un bărbat din Arad a fost jefuit în timp ce îşi scotea pensia de la bancomat. Hoţii au acţionat în plină zi
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Daciana Cordoş    |    12 Ian 2023   •   13:07

Bărbatul de 65 de ani a fost tâlhărit chiar în fața bancomatului. Apucase să scoată pensia - 2.700 de lei - și urma să scoată și pensia soției, când doi tineri aflați în spatele lui i-au smuls banii și au luat-o la fugă.

Culmea este că bancomatul se află într-o zonă foarte circulată, lângă o stație de taxi, dar nimeni nu a putut interveni, pentru că furtul s-a petrecut în doar câteva secunde.

În plus, tâlharii au dat dovadă de foarte mult curaj, pentru că au acționat în plină zi.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere ale băncii, însă polițiștii arădeni refuză deocamdată să le facă publice, deși în acest fel hoții ar putea fi identificați mai rapid.

Pensionarul a depus o plângere penală şi speră ca hoţii să fie prinși curând şi să-şi poată recupera banii.

De notat că jaful a avut loc chiar în această perioada în care vârstnicii primesc pensiile și mulți dintre ei le ridică de la bancomate.

×
Subiecte în articol: Arad jaf pensie
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close