Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat arestat în București, după ce a luat flori de 5.000 de lei și nu le-a plătit, apoi a mâncat la restaurant și nu a achitat nota de 1.300 de lei

Bărbat arestat în București, după ce a luat flori de 5.000 de lei și nu le-a plătit, apoi a mâncat la restaurant și nu a achitat nota de 1.300 de lei

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi comandat flori de 5.000 de lei și a mâncat și băut într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei fără să plătească. Acesta este acuzat de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor. 

Bărbat arestat în București, după ce a luat flori de 5.000 de lei și nu le-a plătit, apoi a mâncat la restaurant și nu a achitat nota de 1.300 de lei
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    20 Oct 2022   •   10:55

Potrivit Poliției Capitalei, în 10 octombrie, polițiștii au fost sesizați de managerul unui restaurant din Sectorul 1 cu privire la faptul că, în aceeași zi, două persoane, un bărbat și o femeie, au mâncat și băut, după care au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei. 

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că bărbatul, la data comiterii faptei, se afla sub măsura controlului judiciar.

În urma extinderii cercetărilor a reieșit că în 20 septembrie, în timp ce bărbatul se afla la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic cu o persoană, ar fi agresat-o fizic, în timp ce avea asupra lui un obiect tăietor-înțepător.

De asemenea, în 8 octombrie, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.

Miercuri, bărbatul a fost dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv. 

Cercetările sunt continuate de Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close