Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat după ce și-a bătut copilul și l-a dat noaptea afară din casă

Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat după ce și-a bătut copilul și l-a dat noaptea afară din casă

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut de polițiștii din Dâmbovița după ce și-ar fi lovit fiul de 13 ani și l-ar fi dat noaptea afară din casă.

Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat după ce și-a bătut copilul și l-a dat noaptea afară din casă
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iun 2023   •   14:49

Polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați vineri de o femeie cu privire la faptul că fostul concubin al acesteia, un bărbat de 43 de ani, din Decindeni, și-ar fi amenințat și agresat fiul.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în perioada decembrie 2022 - iunie 2023, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi agresat de mai multe ori copilul în vârstă de 13 ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență, iar, pe timp de noapte, l-ar fi alungat din locuință în curtea imobilului.

Citeşte şi: ”A bătut-o cu toporul!” O femeie din Mehedinți este în comă după ce a fost bătută de patron pentru că și-a depus demisia

Sâmbătă, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorului.

×
Subiecte în articol: Dambovita arestat Decindeni
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close