Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu toporul pe o stradă din Vişeul de Sus

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu toporul pe o stradă din Vişeul de Sus

Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu pumnii şi toporul de doi indivizi pe o stradă din Vișeul de Sus. Camerele de supraveghere montate pe autoturismul victimei au surprins atacul. Iată imaginile.

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu toporul pe o stradă din Vişeul de Sus
Sursa foto: vasiledale.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2023   •   23:12

Incidentul a avut loc pe o stradă de pe Valea Vaserului, din Vișeul de Sus.

Mai exact, tânărul, în vârstă de 26 de ani, se fla la volanul unui autovehicul, când la un moment dat a fost blocat de o mașină de teren, de unde a ieșit un individ de cu un topor şi l-a atacat.

Mai mult, un alt individ (unchi de-al atacatorilor se pare) l-a lovit cu pumnii şi i-a distrus şi maşina. Victima a ajuns la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus unde a primit îngrijiri medicale.

"Azi, 22 iulie, la ora 13.21, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de către un bărbat de 26 de ani, prin S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că între apelant și doi tineri de 15 și 24 de ani, a apărut o stare conflictuală, iar aceștia din urmă i-ar fi provocat distrugeri la autoturismul personal.

Totodată, aceștia l-ar fi amenințat cu acte de violență. De asemenea, din verificări s-a stabilit că la fața locului, ar fi ajuns și un bărbat, de 36 de ani, care l-ar fi agresat fizic pe apelant. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și amenințare", spune Poliţia, citată de vasiledale.ro

×
Subiecte în articol: barbat atacat topor Vișeul de Sus
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close