Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat reţinut după ce a aruncat cu sticle incendiare înspre două maşini şi o locuinţă, la Craiova

Bărbat reţinut după ce a aruncat cu sticle incendiare înspre două maşini şi o locuinţă, la Craiova

Un bărbat de 29 de ani este suspect într-un atac cu sticle incendiare în municipiul Craiova.

de Loredana Chimoiu    |    22 Mai 2024   •   11:33

Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după mai multe zile de căutări.

"Alerta la 112 a fost dată de un bărbat în vârstă de 46 de ani. În noaptea de 17 spre 18 mai, acesta a sesizat că spre locuința sa, dar și spre cele două mașini pe care le avea parcate în fața blocului, s-a aruncat cu sticle ce conțineau substanțe inflamabile.

Suspectul care a comis această faptă nu a apucat să dea foc, pentru că vecinii au strigat la el, iar individul a luat-o la fugă.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, ei au sesizat că persoana respectivă stropise și fațada blocului cu benzină sau motorină.

După patru zile, atacatorul cu sticle incendiare a fost identificat. Dus la audieri, acest individ în vârstă de 29 de ani nu și-a recunoscut fapta.

Bărbatul de 46 de ani care a fost, aparent, vizat de atac și ale cărui mașini au fost lovite de sticlele cu lichid inflamabil, spune că nu îl cunoaște pe agresor.

Suspectul urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunerea unei măsuri preventive", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Loredana Chimoiu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Prima apariției a prințesei Kate după ce a fost diagnosticată cu cancer
x close