Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Bacău, reținut după ce și-a bătut iubita, apoi i-a răpit fetița de un an și a condus beat. Agresorul i-a amenințat pe polițiști cu un fierăstrău

Un bărbat din Bacău, reținut după ce și-a bătut iubita, apoi i-a răpit fetița de un an și a condus beat. Agresorul i-a amenințat pe polițiști cu un fierăstrău

Scene halucinante au avut loc într-o localitate din Bacău, acolo unde concubinul unei femei i-a furat acesteia copilul și mașina, iar când polițiștii au încercat să le recupereze, aceștia au fost atacați de bărbat cu un fierăstrău electric.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2023   •   20:40

Polițiști de la Secția 4 din comuna Podu Turcului din județul Bacău au fost alertați după ce un bărbat în vârstă de 45 de ani ar fi pătruns în locuința concubinei sale, dintr-o localitate vecină și ar fi luat-o pe fiica acesteia, în vârstă de 1 an și jumătate, dar ar fi furat și autoturismul concubinei pe care l-a condus înapoi spre locuința sa.

Autoritățile au intervenit la acel moment și l-au găsit pe individ în locuința lui din comuna Podu Turcului, iar bărbatul a încercat să-i intimideze pe polițiști cu un fierăstrău electric pornit.

În cele din urmă, bărbatul a fost imobilizat și condus la secție pentru audieri, iar ulterior reținut.

Minora, în vârstă de 1 an și jumătate a fost preluată de DGASPC, iar mama fetei a fost găsită de polițiști într-o casă părăsită, la 2 kilometri distanță de locuința ei.

Citește și: Scene halucinante la Târgu Mureș: O angajată a primăriei, filmată în timp ce urinează într-un pet: "Presupun că aceasta prestează și servicii de înaltă calificare"

Bărbatul nu are nici permis de conducere și, mai mult, a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.< Rezultatul aparatului etilotest a depășit 0,50ml alcool pur în aerul expirat.

Concubinul avea deja un ordin de interdicție și nu-i era permis să se apropie nici de femeie, nici de copilul ei.


 

×
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close