Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat bătut până la inconștiență de hoții de lemne dintr-o comună din Mehedinţi

Bărbat bătut până la inconștiență de hoții de lemne dintr-o comună din Mehedinţi

Un bărbat de 55 de ani a fost bătut până la inconștiență şi abandonat în pădure de hoții de lemne. Scenele crunte s-au petrecut în comuna Hinova din Mehedinţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   13:14

Anchetatorii spun ca victima a fost lovită cu bestialitate de doi fraţi care apoi l-au abandonat în pădure. Din fericire, bărbatul de 55 de ani a reușit să își revină din starea de inconștiență şi să meargă acasă, acolo de unde a fost preluat de un echipaj medical și dus la spital. Agresorii ar mai fi fost reclamaţi în trecut de victimă pentru furt de lemne.

”Am avut un pacient, victimă a unei agresiuni fizice, cu prezenta traumatism cranio-cerebral dechis, cu plăgi tăiate la nivelul feței, cu fractură la nivelul antebrațului stâng, fractură metataz și cu multiple traumatisme la nivelul toracelului.

Pacientul a fost internat, efectuându-i-se și investigațiile de specialitate. De asemenea, a fost supus unei intervenții chirurgicale. Pacientul este, în momentul de față, stabil”, a spus Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență.

”Clientul meu a fost victima unei infracțiuni de tentativă la omor calificat. Cele două persoane, care sunt acuzate de această infracțiune, au premeditat întreaga speță”, a spus Ionică Pompiliu, avocat.

Se pare că aceasta nu este prima altercaţie dintre ei. Acum, cei doi frați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

”Cei doi inculpați l-au determinat pe tânărul de 23 de ani să pornescă și să tureze un motofierestrău, pentru a produce zgomot care să îi creeze, în felul acesta, impresia persoanei vătămate că i se taie arbori din pădure”, a precizat Gheorghe Ciocan, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți

Medicii spun că tânărul va avea nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare până îşi va reveni.

×
Subiecte în articol: hoti lemne mehedinti bărbat bătut
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close