Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat bătut cu sălbăticie de soțul primăriței. Omul a fost lovit cu un clește de tăiat fierul

Bărbat bătut cu sălbăticie de soțul primăriței. Omul a fost lovit cu un clește de tăiat fierul

Caz înfiorător petrecut în comuna bihoreană Brusturi. Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie de soțul primăriței, chiar în magazinul pe care partenerul de viață al edilului localității îl deține.

Bărbat bătut cu sălbăticie de soțul primăriței. Omul a fost lovit cu un clește de tăiat fierul
de Georgiana Botez    |    30 Sep 2021   •   08:24

Imaginile au fost filmate chiar în magazinul deținut de familia primarului, la foarte scurt timp după loviturile primite de bărbat. 

Bătaia a pornit în urma unui conflict spontan. Soțul edilului l-ar fi lovit pe bărbat cu un clește de tăiat fierul, cel puțin asta susține victima, chiar în imaginile filmate. 

Este vorba despre un bărbat de 62 de ani ce a ajuns la spital cu plăgi deschise la nivelul capului și un traumatism puternic la picior.

Chiar dacă încă nu a făcut plângere penală, pentru că nu s-a putut deplasa la poliție, oamenii legii s-au autosesizat și au întocmai un dosar penal, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va face și încadrarea juridică a faptei. 

Potrivit unor surse din localitatea Brusturi, bărbatul bătut a fost un susținător al primăriței, însă relațiile dintre ei s-ar fi degradat după ce femeia a câștigat alegerile locale. Și asta pentru că bărbatul nu ar mai fi fost angajat în cadrul primăriei Brusturi, așa cum i s-ar fi promis.

Totodată, localnicii povestesc că soțul primăriței nu este la prima faptă de violență. În 2018, acesta ar fi comandat un atac împotriva unui consilier local al primăriei, ce ar fi descoperit afacerile ilegale ale bărbatului vizavi de furtul de lemne din pădurea comunală. Astfel, consilierul local ar fi fost bătut cu sălbăticie, chiar în fața casei, de mai multe persoane necunoscute. 

×
Subiecte în articol: batut Bihor
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close