Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Bihor a murit după ce a căzut de pe un stâlp de iluminat public. Era electrician și îl rugase un vecin să schimbe un bec din fața casei

Un bărbat din Bihor a murit după ce a căzut de pe un stâlp de iluminat public. Era electrician și îl rugase un vecin să schimbe un bec din fața casei

Un bărbat de 54 de ani, din județul Bihor, a murit după ce a încercat să schimbe un bec de la un stâlp de iluminat public, în localitatea Dumbrăvița de Codru.

Un bărbat din Bihor a murit după ce a căzut de pe un stâlp de iluminat public. Era electrician și îl rugase un vecin să schimbe un bec din fața casei
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    24 Ian 2023   •   11:49

Duminică, 22 ianuarie a.c., la ora 15:16, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe raza localității Dumbrăvița de Codru, comuna Șoimi, județul Bihor, s-a produs un nefericit eveniment, în urma căruia o persoană a decedat.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 54 de ani, din localitatea Urviș de Beiuș, comuna Șoimi, județul Bihor.

Din primele investigații efectuate, s-a constatat că bărbatul de 54 de ani ar fi căzut de pe o scară, de la aproximativ 5 metri înălțime, în timp ce ar fi încercat să schimbe un bec de la un stâlp de iluminat public din localitatea Dumbrăvița de Codru.

Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul de 54 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

Surse Antena 3 CNN spun că bărbatul era electrician de meserie, dar nu lucra la primărie și nici la compania de electricitate. Un vecin l-ar fi rugat să îi schimbe un bec din fața casei, care era ars. Acesta s-a urcat pe scara și imediat apoi a căzut.

Primarul din comună spune că bărbatul era diabetic. Este posibil să fi căzut după ce i s-a făcut rău. Acesta era căsătorit și avea o fată, doctorand la Timișoara.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close