Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat soţia în somn, apoi a fugit înarmat pe străzile oraşului

Un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat soţia în somn, apoi a fugit înarmat pe străzile oraşului

Un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat soţia în timp ce aceasta dormea, apoi a fugit înarmat cu cuţitul pe străzile oraşului. Totul ar fi pornit de la faptul că, femeia dorea să divorţeze.

Un bărbat din Botoşani şi-a înjunghiat soţia în somn, apoi a fugit înarmat pe străzile oraşului
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alex Nicodim
de Ioana Mircea    |    10 Sep 2022   •   14:42

O femeie din Botoșani a fost înjunghiată vineri de soțul său în timp ce dormea pentru că a vrut să divorțeze. Imediat după ce aceasta a depus actele de divorț, de supărare bărbatul s-a întors acasă dintr-un local unde consumase băuturi alcoolice.

Ajuns acasă,  acesta a scos dintr-o borsetă cuţitul pe care îl purta cu el şi a intrat în camera în care dormea soţia. El a lovit-o pe femeie de trei ori cu cuţitul, până când fiica femeii, trezită de ţipetele din casă, a intervenit să-l oprească.

Atunci bărbatul ar fi încercat să o înjunghie şi pe fată însă ea a fost salvată de vărul ei mai mare care a reuşit să o scoată din mâinile tatălui. După toate astea agresorul a fugit din casă înarmat cu cuţitul, iar cei doi tineri au sunat imediat la 112.

Femeia a fost preluată cu sângerări masive de o ambulanţă şi dusă la spital, în timp ce poliţiştii au început să-l caute pe fugarul înarmat pe străzile oraşului.

El a fost prins şi încătuşat la câteva străzi depărtare de către o patrulă de poliţie. Bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Botoșani injunghiat sotia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close