Antena 3 Actualitate Locale Bărbat din Botoșani, mâncat de viu de porcii din gospodărie. A ajuns la spital în șoc hemoragic

Bărbat din Botoșani, mâncat de viu de porcii din gospodărie. A ajuns la spital în șoc hemoragic

de Redacția Antena 3    |    19 Apr 2022   •   15:28
Bărbat din Botoșani, mâncat de viu de porcii din gospodărie. A ajuns la spital în șoc hemoragic
Sursa foto: Pixabay

Un bărbat de 54 de ani din comuna botoșăneană Vorona a fost mâncat de viu de porcii din gospodărie. Proprietarul animalelor a intrat în coteţ pentru a le hrăni, dar a căzut inconştient, iar animalele l-au atacat.

Descoperirea a fost făcută de unul dintre vecinii bărbatului, care nu îl mai văzuse de ceva timp prin preajma casei. Acesta a intrat în curte şi după ce l-a văzut a sunat imediat la 112.  Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge, în stare de inconșiență.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în stare critică. Se afla în şoc hemoragic, cu o pierdere masivă de sânge, aproape 2.500 de mililitri fiind scoși din cavitatea abdominală şi în hipotermie severă, temperatura măsurată fiind de 25⁰C”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit Monitorul de Botoșani.

După ce personalul medical din cadrul UPU a încercat stabilizarea bărbatului şi creșterea temperaturii corpului, acesta a fost dus direct în sala de operații, dar a murit în timpul operației.

„A fost vorba despre multiple leziuni ale intestinului subțire, pe mai multe segmente ale acestuia, până la rect, prin agresiune și muşcătura. Prezenta şi o fractură costala. Practic a fost mâncat de viu”, a spus un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

 

 

×
Subiecte în articol: porci Botoșani barbat murit operatie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close