Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Botoşani a râs când un prieten i-a pus cătuşe la un picior, dar a început să plângă când a aflat că nu are chei

Un bărbat din Botoşani a râs când un prieten i-a pus cătuşe la un picior, dar a început să plângă când a aflat că nu are chei

Un bărbat din Botoşani a ajuns la Urgenţe, după ce un prieten i-a făcut o glumă şi i-a pus cătuşe la un picior. După ce au râs împreună, bărbatul încătuşat a început să plângă atunci când a aflat că prietenul nu are chei pentru a-i desface cătuşele.

de Cătălin Onofrei    |    12 Iul 2023   •   10:56

Totul s-a întâmplat seara trecută, în parcul Mihai Eminescu din Botoşani, acolo unde cei doi bărbaţi se plimbau liniştiţi. La un moment dat, unul dintre ei a găsit o pereche de cătuşe şi, în glumă, i le-a pus prietenului său la piciorul stâng.

După ce au râs, cei doi au realizat că nu mai pot da jos cătuşele pentru că nu au chei. Mai mult, în tentativa de a se elibera, bărbatul încătuşat a strâns şi mai tare cătuşa, astfel încât începuse să îi oprească circulaţia sângelui.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Când şi-au dat seama că situaţia s-ar putea agrava, cei doi au mers la Poliţia Locală, în speranţa că poliţiştii au o cheie cu care să îi dea jos cătuşele.

Din nefericire pentru ei, poliţiştii locali nu aveau cheie pentru cătuşe, însă au sunat la numărul de urgenţe 112, iar o ambulanţă l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani, notează monitorulbt.ro.

Pentru că nici medicii nu l-au putut ajuta, bărbatul a plecat de la spital, dar a revenit câteva ore mai târziu, cu o altă ambulanţă, după ce durerea de la picior s-a înrăutăţit şi a sunat la 112.

Un echipaj de Poliţie a ajuns la spital, iar agentul a descoperit că modelul de cătuşe pe care bărbatul le avea pe picior este scos din uz, motiv pentru care nu avea cheile potrivite.

Totuşi, agentul a mers la sediul Poliţiei şi, având la dispoziţie seria cătuşelor, a găsit o cheie potrivită.

Întors la spital, poliţistul l-a eliberat pe bărbat în câteva secunde.

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close