Antena 3 CNN Actualitate Locale Unui bărbat din București i-a fost pusă brățară de monitorizare după ce a amenințat că-și omoară copilul

Unui bărbat din București i-a fost pusă brățară de monitorizare după ce a amenințat că-și omoară copilul

Unui bucureștean i-a fost pusă brățară de monitorizare după ce și-a pălmuit fosta iubită, apoi a luat copilul pe care îl au în comun și a amenințat că îl omoară, apoi se sinucide.

Unui bărbat din București i-a fost pusă brățară de monitorizare după ce a amenințat că-și omoară copilul
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    28 Noi 2022   •   13:25

Poliţiştii de la Secţia 4 din București au fost sesizaţi duminică seara de către un spital că la camera de gardă s-a prezentat o femeie, victima unei agresiuni.

Femeia ar fi fost lovită de către fostul iubit, într-o locuință din Sectorul 1, în timp ce femeia îi dădea fostului iubit copilul pe care îl au împreună.

Surse din anchetă declară pentru Mediafax că cei doi s-au întâlnit în aceeași seară pentru a discuta, femeia fiind însoțită de actualul ei iubit. Fostul partener a plecat supărat de la întâlnire, iar noaptea femeia a sesizat la 112 că, după ce acesta a plecat, i-a transmis telefonic amenințări cu privire la viața fiului lor și a lui.

"Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi plecat însoțit de minor, fiind dat în atenție autoturismul cu care acesta se deplasa. La scurt timp, bănuitul a fost depistat la o adresă din Sectorul 1, în timp ce intra în imobil, însoțit de fiul acestuia.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, însoțiți de o echipă de negociatori și una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Bărbatul a ieșit din locuință și a fost imobilizat și condus la audieri, față de acesta fiind emis un ordin de protecție provizoriu și i-a fost montată o brățară de monitorizare electronică", informează Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secția 4 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violență în familie.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close