Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Buhuşi, omorât şi îngropat în groapa pe care singur a săpat-o în curtea casei

Bărbat din Buhuşi, omorât şi îngropat în groapa pe care singur a săpat-o în curtea casei

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Buhuşi, judeţul Bacău, şi-a omorât tatăl, l-a îngropat în curtea şi apoi le-a spus rudelor că bărbatul a plecat în Germania la muncă.

Bărbat din Buhuşi, omorât şi îngropat în groapa pe care singur a săpat-o în curtea casei
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    02 Iun 2021   •   22:10

Tânărul locuia într-o casă din cartierul Marginea de lângă oraşul Buhuşi, împreună cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 57 de ani, dar şi cu iubita sa şi cei trei copii ai femeii.

În urmă cu o săptămână, pe 27 mai 2021, tânărul s-a luat la ceartă cu tatăl său, după ce acesta din urmă l-a dat afară din casă, cu tot cu iubită şi cei trei copii.

La un moment dat, tânărul a pus mâna pe un par şi şi-a lovit tatăl în cap, iar bărbatul şi-a dat ultima suflare.

Pentru a-şi ascunde crima, tânărul şi-a îngropat tatăl în curte, chiar într-o groapă pe care bărbatul o săpase pentru a face o nouă toaletă.

Bărbat ucis de propriul fiu şi îngropat în groapa pe care singur a săpat-o

După crimă, tânărul le-a spus rudelor că tatăl său a plecat la muncă în Germania, însă familia nu l-a crezut şi a cerut ajutorul Poliţiei.

Atunci când şi-a dat seama că minciuna nu va ţine, tânărul de 22 de ani a fugit în pădure, acolo unde a stat ascuns timp de mai multe zile.

Pe 29 mai, anchetatorii au descoperit cadavrul bărbatului dispărut în groapa săpată în curtea casei. Pe 1 iunie, tânărul a fost prins de poliţişti în timp ce se ascundea în pădure, iar apoi a fost dus la audieri, acolo unde a fost pus sub acuzare pentru omor şi reţinut pentru 24 de ore.

×
Subiecte în articol: Buhuşi Bacău crima
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close