Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a văzut un cadavru în râul Mureş şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112

Un bărbat a văzut un cadavru în râul Mureş şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112

Un bărbat a sunat la numărul unic de urgenţă 112, în această dimineaţă, după ce a observat un cadavru care plutea în râul Mureş.

Un bărbat a văzut un cadavru în râul Mureş şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112
Sursa foto: ISU Mureș
de Sorin Tantos    |    06 Iun 2023   •   10:24

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină în această dimineață, în jurul orei 08.00, în municipiul Târgu Mureș pentru extragerea unei persoane înecate în râul Mureș, zona străzii Barajului, la fața locului deplasând-se de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de muncă operativă și barca pneumatică.

Ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de circa 40 de ani.

Citește și: Doi tineri, o fată şi un băiat, au murit pe loc într-o maşină strivită de un TIR, după un accident în Ilişeşti, Suceava

La fața locului a intervenit și un echipaj medical din partea Serviciului de Ambulanță Județean Mureș, care a constatat decesul, bărbatul prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Bărbatul a fost depistat de un bărbat care era prin zonă. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză ce va stabili cauza exactă a morţii.

×
Subiecte în articol: râul mureș ISU Mureş pompieri
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close