Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a câștigat 16.000 de lei la jocuri de noroc, dar a fost jefuit după ce a acceptat propunerea unei tinere, în Iași

Un bărbat a câștigat 16.000 de lei la jocuri de noroc, dar a fost jefuit după ce a acceptat propunerea unei tinere, în Iași

Un bărbat din Iași a câștigat 16.000 de lei la jocuri de noroc, dar i-a pierdut după ce a acceptat o propunere din partea unei tinere.

Un bărbat a câștigat 16.000 de lei la jocuri de noroc, dar a fost jefuit după ce a acceptat propunerea unei tinere, în Iași
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2022   •   23:38

La sfârşitul săptămânii trecute, o femeie de 25 de ani ar fi observat că bărbatul a câştigat o sumă de bani la jocuri de noroc şi i-ar fi propus să întrețină relații intime.

„Pe drumul spre destinaţie, profitând de neatenţia acestuia şi de faptul că s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, i-ar fi sustras 16.000 lei din buzunarul pantalonilor", au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Recent, un alt bărbat a fost jefuit în urma unui câștig însemnat. Acesta a rămas fără borseta în care avea banii câștigați la Loto, după ce a fost tâlhărit de patru bărbați.

Victima, care locuiește în comuna Ostra din județul Suceava, a sesizat autorităților faptul că în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au amenințat și i-au furat borseta pe care o avea la brâu, în care se aflau 55.000 lei, a transmis IPJ Suceava.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi. La domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele a patru bărbați. Doi dintre ei sunt cercetați pentru acuzații de tâlhărie calificată, iar alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi arestați. În continuare, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: jocuri de noroc Iași bani barbat
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close