Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a căzut într-o râpă de 80 de metri, lângă Peștera Românești. A vrut să evite aglomerația, la plecarea de la un concert

Un bărbat a căzut într-o râpă de 80 de metri, lângă Peștera Românești. A vrut să evite aglomerația, la plecarea de la un concert

Un bărbat de 67 de ani a ajuns la spital după ce s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă adâncă de 80 de metri, din apropierea Peșterii Românești, din județul Timiș.

Un bărbat a căzut într-o râpă de 80 de metri, lângă Peștera Românești. A vrut să evite aglomerația, la plecarea de la un concert
de Claudia Popovici    |    15 Oct 2023   •   18:11

Bărbatul participase la concertul care are loc anual în peștera de la Românești. A vrut să evite aglomerația de la plecare, așa ca a luat-o la pas pe un drum forestier.

În dreptul unei poteci bărbatul s-a sprijinit de o balustradă, însă aceasta a cedat. Victima a căzut 5 metri în gol, iar apoi s-a rostogolit alți 50 de metri. Martorii au sunat îngroziți la 112!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 13:54, polițiștii orașului Făget au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut într-o râpă, în apropierea Peșterii Românești, din județul Timiș. Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi utilizat alt drum de acces decât cel indicat, iar la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și ar fi picat în râpă”, transmite IPJ Timiș.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului, în vârsta de 67 de ani.

"Bărbatul a fost preluat de către echipajele medicale, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijirii medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se menționează în finalul comunicatului.

×
Subiecte în articol: bărbat rănit Timis rapa
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close