Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a făcut cinci femei din Piteşti să se îndrăgostească de el, însă a regretat când pe fir a intrat Poliţia

Un bărbat a făcut cinci femei din Piteşti să se îndrăgostească de el, însă a regretat când pe fir a intrat Poliţia

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Bradu din Argeş, a făcut cinci femei din Piteşti să se îndrăgostească de el, însă a sfârşit prin a fi încătuşat de poliţişti.

Un bărbat a făcut cinci femei din Piteşti să se îndrăgostească de el, însă a regretat când pe fir a intrat Poliţia
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2023   •   14:58

Ionuţ, bărbatul din comuna Bradu, a pus la cale un plan pentru a face rost de bani din ceea ce ştia să facă mai bine: să păcălească femei singure.

Astfel, în perioada februarie 2022 - ianuarie 2023, el a început să vorbească cu cinci femei, cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, toate din Piteşti. În mare parte, relaţiile începeau online, pe diferite reţele de socializare, şi continuau cu câteva întâlniri în care bărbatul le convingea pe victime că este îndrăgostit de ele.

La rândul lor, femeile s-au îndrăgostit, iar când acesta simţea acest lucru, îşi punea în aplicare schema.

Sub diverse pretexte inventate, argeşeanul le convingea pe femei să îi dea bani sau bijuterii, astfel că, într-un an, el a obţinut sume impresionante de la cele cinci femei.

"Din cercetările efectuate de către polițiștii de la Secția 3 Pitești, s-a stabilit că, între februarie 2022 și luna ianuarie a.c., bărbatul respectiv ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate pe fondul unor așa-zise prietenii și ar fi obținut 2.500 euro, 10.000 de lei și diverse bijuterii", au declarat pentru „Adevărul” reprezentanții IPJ Argeș, pentru adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Argeş Pitești Poliția Română
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close