Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Cluj-Napoca, fără ambele picioare, şi-a omorât mama: "Striga că mama lui era diavolul"

Un bărbat din Cluj-Napoca, fără ambele picioare, şi-a omorât mama: "Striga că mama lui era diavolul"

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Cluj-Napoca, fără ambele picioare, şi-a omorât mama şi a fost oprit de mascaţi să îşi omoare şi tatăl, după ce a avut o criză de schizofrenie.

Un bărbat din Cluj-Napoca, fără ambele picioare, şi-a omorât mama: "Striga că mama lui era diavolul"
Sursa foto: Hepta
de Bianca Timșa    |    19 Iun 2021   •   18:37

Tragedia s-a produs într-o familie care locuieşte pe strada Ady Endre din Cluj-Napoca. Vecinii au fost cei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au cerut ajutorul mascaţilor pentru a-l opri pe bărbatul fără picioare.

În vârstă de 52 de ani, bărbatul suferă de schizofrenie şi locuia împreună cu părinţii săi.

Din cauza unor certuri, acesta a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat părinţii. Prima care i-a căzut victimă a fost chiar mama sa pe care a înjunghiat-o de mai multe ori.

Tatăl său a încercat să îl oprească şi a fost la un pas să fie şi el omorât, însă a fost salvat în ultimul moment de poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

"Striga într-una că mama lui era diavolul și a trebuit să facă moarte de om. Era tare agitat. În casă a mai fost și tatăl criminalului, care are 84 de ani, și care a fost salvat de mascații de la SIAS Cluj. Au venit și au făcut repede liniște", a declarat un martor pentru foaiatransilvana.ro.

Potrivit presei locale, criminalul are ambele picioare amputate din cauza unor probleme de sănătate, dar în acelaşi timp este şi în evidenţa Clinicii de Pishiatrie din Cluj-Napoca.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind transportat la Clinica de Psihiatrie, acolo unde, cel mai probabil, îşi va petrece mulţi ani după ce va fi condamnat la închisoare pentru crimă.

×
Subiecte în articol: Cluj-Napoca crimă
Parteneri
Când vor primi românii pensiile recalculate
x close