Antena 3 CNN Actualitate Locale Un clujean a oferit 10.000 de lei pentru a fi dus în Germania să se răzbune pe fosta sa iubită: "Le arăt eu bătaie de joc"

Un clujean a oferit 10.000 de lei pentru a fi dus în Germania să se răzbune pe fosta sa iubită: "Le arăt eu bătaie de joc"

Un bărbat de 57 de ani din Cluj s-a filmat în timp ce oferea 10.000 de lei pentru a fi dus în Germania ca să se răzbune pe fosta sa iubită. În imagini bărbatul arată şi două cuţite, unul pentru femeie şi unul pentru actualul ei iubit.

Un clujean a oferit 10.000 de lei pentru a fi dus în Germania să se răzbune pe fosta sa iubită: "Le arăt eu bătaie de joc"
Sursa foto: ObservatorNews
de Claudia Popovici    |    04 Sep 2021   •   22:31

Incidentul a avut loc în luna august, însă filmarea cu bărbatul din comuna Cămărașu, Cluj care oferă 10.000 de lei pentru a fi dus în Germania ca să-şi omoare fosta iubită au devenit virale abia acum.

Din primele informaţii, intenția de răzbunare a individului ar fi pornit de la bunurile pe care cei doi le-ar fi agonisit din creșterea mai multor oi şi pe le-ar fi împărțit la sfârșitul relaţiei, atunci când femeia ar fi decis să plece în Germania cu noul iubit.

Pentru că nu a reușit să treacă peste despărțire, individul a decis să îi facă o vizită fostei sale iubite. În acest sens, el le-a cerut prietenilor de pe Facebook să-l ducă la adresa exactă în schimbul a 10.000 de lei.

„Să vă spui o minune: Azi dimineaţă, m-a sunat c...a. O crezut că pui botu. Sandule, dragă, pe unde eşti? Apoi acasă, necăjit, te aştept. Nu ştiu cum să fac, să viu, or să nu viu.

Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului.

Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto. Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine", spune individul în filmare în timp ce arată două cuţite.

După ce imaginile au apărut în spaţiul public poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal, notează observatornews.ro.

În paralel, fiul femeii, a depus plângere la poliţie în numele mamei sale. 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Cluj barbat live razbunare fosta iubită
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close