Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul pentru care unui bărbat din Constanța i-a fost confiscată mașina. A fost filmat în timp ce săvârșea o faptă pentru care în trecut ar fi primit doar o amendă

Motivul pentru care unui bărbat din Constanța i-a fost confiscată mașina. A fost filmat în timp ce săvârșea o faptă pentru care în trecut ar fi primit doar o amendă

Polițiștii locali din Constanța i-au confiscat mașina unui bărbat, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere săvârșind o faptă pentru care în trecut ar fi primit doar o amendă.

Motivul pentru care unui bărbat din Constanța i-a fost confiscată mașina. A fost filmat în timp ce săvârșea o faptă pentru care în trecut ar fi primit doar o amendă
Sursa foto: Facebook I Primăria Constanța
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Apr 2024   •   19:40

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din lucrări de construcție pe domeniul public.

A fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoturismului folosit la săvârșirea contravenției.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu momentul în care bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 30.000 lei.

"Vă reamintim că municipiul Constanța este monitorizat în permanență prin sistemul de supraveghere cât și de polițiștii locali care manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare.

Vă rugăm să rețineți că aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecințelor.

Pentru a evita aceste situații neplăcute, vă recomandăm să respectați prevederile legale privind gestionarea deseurilor și să predați deșeurile inerte provenite din gospodărie sau de la lucrări de construcție, care nu necesită autorizație de construire, direct către operatorul de salubritate autorizat pe raza municipiului Constanța.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail [email protected]", potrivit Primăria Constanța.

Sanctiune DGPL

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din lucrări de construcție pe domeniul public. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 30.000 lei. Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoturismului folosit la săvârșirea contravenției. Vă reamintim că municipiul Constanța este monitorizat în permanență prin sistemul de supraveghere cât și de polițiștii locali care manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare. Vă rugăm să rețineți că aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecințelor. Pentru a evita aceste situații neplăcute, vă recomandăm să respectați prevederile legale privind gestionarea deseurilor și să predați deșeurile inerte provenite din gospodărie sau de la lucrări de construcție, care nu necesită autorizație de construire, direct către operatorul de salubritate autorizat pe raza municipiului Constanța. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro .

Publicată de Primăria Constanța pe Luni, 8 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: Constanța deșeuri construcții amenda
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close