Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Constanţa prins în flagrant, după ce a vândut un kilogram de canabis cu 6.000 de euro

Bărbat din Constanţa prins în flagrant, după ce a vândut un kilogram de canabis cu 6.000 de euro

Doi bărbați au fost reținuți, în cursul zilei de ieri, fiind cercetați de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, pentru trafic de droguri de risc. Unul dintre ei a fost prins în flagrant de polițiști, după ce ar fi vândut peste un kilogram de canabis cu 6.000 de euro.

Bărbat din Constanţa prins în flagrant, după ce a vândut un kilogram de canabis cu 6.000 de euro
de Cătălina Buzoianu    |    11 Feb 2022   •   18:14

La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au organizat o acțiune în urma căreia un bărbat, de 49 de ani, a fost prins, în flagrant delict, după ce ar fi vândut 1,026 kg de cannabis, contra 6.000 de euro. 

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, la locuințele utilizate de bărbatul de 49 de ani, dar și de un alt bărbat, de 26 de ani, cercetat în aceeași cauză. 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2 telefoane mobile și 4.000 de lei. 

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. 

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități, au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul antidrog și jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

×
Subiecte în articol: Constanța canabis
Parteneri
5 secrete ale succesului de la cel mai titrat român din businessul mondial
x close