Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Galaţi a stat trei ani în străinătate, iar când s-a întors şi-a omorât soţia

Un bărbat din Galaţi a stat trei ani în străinătate, iar când s-a întors şi-a omorât soţia

Un bărbat din comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, a fost plecat în străinătate, timp de trei ani, iar când s-a întors şi-a omorât soţia.

Un bărbat din Galaţi a stat trei ani în străinătate, iar când s-a întors şi-a omorât soţia
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei
de Gabi Vlad    |    13 Sep 2021   •   17:17

Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost plecat, în ultimii trei ani, în străinătate, acolo unde a lucrat, iar de curând s-a întors acasă, în comuna Cudalbi din judeţul Galaţi.

Pe 7 septembrie, bărbatul s-a luat la ceartă cu soţia pe motiv că, în anii în care el a fost plecat în străinătate, ea s-a apucat de băut şi nu mai făcea treabă în casă şi prin curte.

Astfel, bărbatul a început să o lovească pe femeie cu pumnii şi cu picioarele şi a lăsat-o să agonizeze ore în şir, până a doua zi, atunci când femeia şi-a dat ultima suflare.

Speriat că femeia se simţea tot mai rău, gălăţeanul a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul ambulanţei.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. În schimb, aceştia i-au alertat pe poliţişti, după ce au descoperit rănile de pe trupul femeii.

"La data de 10.09.2021, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi  luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat (reţinut), cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, care a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru o perioadă de 30 de zile.

Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 07.09.2021, în timp ce se afla la domiciliu şi pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat unui membru de familie (soţia acestuia), în mod repetat, lovituri cu picioarele şi cu pumnii, în zona capului şi în zona abdominală, cauzându-i multiple leziuni traumatice, printre care infiltrat hemoragic epicranian frontal şi ruptură splenică, leziuni care au cauzat decesul victimei", se arată într-un comunicat al procurorilor.

×
Subiecte în articol: Galați Cudalbi
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close