Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a înființat o cultură de cannabis "indoor", în locuința sa din Piatra Neamț

Un bărbat a înființat o cultură de cannabis "indoor", în locuința sa din Piatra Neamț

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț, au reţinut ieri un bărbat din Piatra Neamţ, care avea acasă o adevărată plantaţie de cannabis.

Un bărbat a înființat o cultură de cannabis "indoor", în locuința sa din Piatra Neamț
Sursa foto: IPJ Neamţ
de Sebastian Bădiță    |    20 Apr 2022   •   20:01

La data de 19 aprilie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au ridicat, în vederea indisponibilizării, în urma a două percheziții domiciliare, cannabis și produse derivate.

O persoană a fost reținută, pentru 24 de ore.

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au acționat, în județul Neamț, pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Piatra Neamț, ar fi înființat o cultură de cannabis "indoor", la locuința sa din Piatra Neamț și ar fi comercializat droguri de risc, în județul Neamț, către diverși consumatori.

Astfel, în urma a 2 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea indisponibilizării, 11 plante de cannabis, în cantitate totală de aproximativ 2 kilograme, aproximativ 150 de grame de muguri de cannabis, un recipient din sticlă, care conține aproximativ 20 de grame de cannabis, 3 recipiente, care conțin urme de fragmente vegetale cu aspect de cannabis, aproximativ 250 de mililitri de ulei de cannabis, 30 de semințe de cannabis, 30 de kilograme de îngrășământ și 15 litri de substanțe lichide pentru accelerarea procesului de creștere a plantelor.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 2 ventilatoare, un cort, 2 lămpi cu ultraviolete și un telefon  mobil.

Persoana în cauză au fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, față de aceasta, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată și deținere, fără drept, de droguri de risc.

La activități, au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

×
Subiecte în articol: cannabis Piatra Neamț droguri
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close