Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost dat în judecată de amantă, după ce ar fi mers la ea acasă și i-ar fi spus soțului acesteia de relația dintre ei doi | Individul trebuie să-i plătească daune morale

Un bărbat a fost dat în judecată de amantă, după ce ar fi mers la ea acasă și i-ar fi spus soțului acesteia de relația dintre ei doi | Individul trebuie să-i plătească daune morale

Un bărbat din Caraș-Severin este obligat să-i achite daune morale amantei, după ce a pârât-o soțului său. Femeia l-a dat în judecată pentru că a pus-o într-o situație neplăcută.

Un bărbat a fost dat în judecată de amantă, după ce ar fi mers la ea acasă și i-ar fi spus soțului acesteia de relația dintre ei doi | Individul trebuie să-i plătească daune morale
Sursa foto: Getty Images | Chris Ryan
de Roxana Mihăiescu    |    23 Feb 2024   •   11:04

În decembrie 2022, bărbatul ar fi mers acasă la amantă. Acolo se afla și soțul acesteia, dar și fiica lor. 

Individul nu ar fi ținut cont de ei și a început să adreseze injurii și insulte la adresa femeii, pe care a acuzat-o de infidelitate. 

Fiind pusă într-o astfel de situație, femeia l-a dat în judecată pe bărbat, pe care l-a acuzat că a pus-o într-o lumină proastă atât în familie, cât și în comunitatea din care face parte.

În prima instanță, Judecătoria i-a respins parțial solicitarea, însă Tribunalul i-a admis parțial solicitarea, acordându-i daune morale de 5.000 de lei.

Bărbatul dat în judecată spune, în apărarea lui, că în realitate, el ar fi recurs la un comportament agresiv verbal la locuința femeii, după ce aceasta nu a vrut să recunoască relația extraconjugală dintre ei doi, în fața soțului său. 

Femeia a mai reclamat că bărbatul i-a trimis ”o înregistrare care conţine aspect neadevărate, iar în localitate – la bar, la alte evenimente, a denigrat-o afirmând tot felul de lucruri neadevărate”, notează Adevărul. 

Judecătorii au arătat că, având în vedere că relația femeii cu soțul său a fost afectată de fapta amantului, au admis ca reclamantei să i se acorde suma de 5.000 de lei cu titlul de daune morale. 

”Tribunalul va avea în vedere şi culpa reclamantei (reţinută anterior), precum şi existenţa bazei factuale. De asemenea, va avea în vedere şi faptul că relaţia reclamantei cu soţul său a fost afectată, faptul că i s-a adus un grav prejudiciu de imagine (reclamanta părăsind localitatea în care locuia), că au fost afectate relaţiile reclamantei şi cu persoanele apropiate şi locuitorii satului.

Pentru aceste considerente, tribunalul constată că pârâtul i-a adus reclamantei în mod evident atât un prejudiciu de imagine, cât şi o puternică stare de frustrare”, a justificat Tribunalul Caraș-Severin acordarea sumei de 5.000 de lei cu titlul de daune morale., potrivit sursei citate.

×
Subiecte în articol: barbat amanta Caras Severin dat in judecata
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close