Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost dat în judecată de Spitalul Județean din Alba Iulia, după ce a snopit în bătaie o persoană

Un bărbat a fost dat în judecată de Spitalul Județean din Alba Iulia, după ce a snopit în bătaie o persoană

Un pumn dat în faţa unei persoane l-a costat scump de un bărbat din Aiud, care a fost dat în judecată de Spitalul Județean din Alba Iulia.

Un bărbat a fost dat în judecată de Spitalul Județean din Alba Iulia, după ce a snopit în bătaie o persoană
Sursa foto: GettyImages
de Claudia Popovici    |    27 Oct 2023   •   18:08

Vorbim despre un bărbat, care în urma unui conflict cu o altă persoană, a recurs la acte de violență extremă. Mai exact, individul şi-a snopit în bătaie cu pumnii şi un obiect dur rivalul, care ulterior a ajuns în stare gravă la spital.

Victima a suferit o fractură dublă mandibulară și a fost tratat, pe secția de chirurgie maxilo-facială la Spitalul Județean din Alba Iulia. 

Faptele s-au petrecut în data de 16 iulie 2021, iar victima a avut nevoie de operații şi îngrijiri medicale pentru o perioadă de 60 de zile, cheltuieli care au fost suportate de spital.

Situaţia a luat însă o altă turnură în momentul în care victima a decis să nu mai depună plângere împotriva agresorului său. 

Astfel, spitalul care a cheltuit aproape 5.000 de lei pentru îngrijirea victimei a decis să-l dea în judecată pe individul violent.

În data de 9 octombrie 2023, magistrații Judecătoriei Aiud au dat o decizie în acest caz. Magistrații au admis cererea spitalului și l-au obligat pe bărbat la plata sumei de bani datorată spitalului, notează alba24.ro

Aşa că, pe lângă o posibilă condamnare penală, agresorul va avea de plătit și daune materiale spitalului din Alba Iulia. 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close