Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 53 de ani agresat de mai mulți tineri într-un magazin din București. Ajutați-ne să îi găsim

Bărbat de 53 de ani agresat de mai mulți tineri într-un magazin din București. Ajutați-ne să îi găsim

Bărbat de 53 de ani agresat de mai mulți tineri într-un magazin din București. Ajutați-ne să îi găsim
13 Feb 2019   •   09:45

Doi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere dintr-un magazin în timp ce agresau un bărbat de 53 de ani. Incidentul a avut loc în noaptea de 13 februarie. 

Poliția Capitalei vă solicită sprijin pentru identificarea tinerilor care l-au agresat pe bărbat. A izbucnit o ceartă între clienți, iar apoi conflictul a escaladat și cei trei tineri l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit.

La fața locului s au deplasat echipaje ale secției de poliție, dar și de prim ajutor. Barbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare de specialitate.

Cercetările sunt efectuate de Secția 22 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

Vă punem la dispoziție imagini care îi surprind pe cei trei tineri. Cei care ii cunosc/recunosc sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate subunități de poliție.

 

 

×
Subiecte în articol: magazin tineri agresat barbat
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close