Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 58 de ani lăsat să moară pe stradă. Fiica acestuia: „Un om nu poate fi lăsat să moară ca un animal”

Bărbat de 58 de ani lăsat să moară pe stradă. Fiica acestuia: „Un om nu poate fi lăsat să moară ca un animal”

Bărbat de 58 de ani lăsat să moară pe stradă. Fiica acestuia: „Un om nu poate fi lăsat să moară ca un animal”
12 Sep 2018   •   18:10

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Hida, județul Sălaj, a fost lăsat să moară pe stradă. Se pare că acesta fusese bătut înainte de a se stinge din viață. 

Bărbatul a fost găsit de concubina sa după patru ore, însă era deja decedat. 

Fiica acestuia a transmis un mesaj emoționant după ce a aflat vestea. 

„A fost un alcoolic şi a devenit un om al străzii, dar până la urmă a fost om. Din păcate, a fost lăsat să moară pe stradă din cauza nepăsării, chiar lângă barul în care şi-a făcut traiul. Deşi căzut la pământ, nimeni nu i-a acordat îngrijiri şi nimeni nu a sunat la ambulanţă, chiar dacă acolo au fost prezente mai multe persoane.

Poliţia a spus că moartea a fost suspectă şi se pare că a fost bătut, iar unele persoane au spus că arcada sa era sparte şi plină de cioburi de sticlă. Acum, aşteptăm autopsia. Ce este clar, e faptul că tatăl meu a fost lăsat să moară în adevăratul sens fără ca oamenii de lângă să fi făcut ceva pentru a-l salva.

Tatăl meu a rămas căzut pe caldarăm aproape 4 ore, până când concubina sa l-a găsit aproape mort. Femeia a căutat ajutor, dar proprietarul barului și alți săteni a refuzat să sune la salvare. Într-un final a venit Ambulanţa, dar după 45 de minute de resuscitare, tata a fost declarat mort', a declarat Adora Talpoş, potrivit sportulsalajean.ro.

×
Subiecte în articol: barbat strada fiica animal
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close